TRE GENERATIONER CYKELHANDEL SEDAN 1945

Söders Cykel är ett familjeföretag som med åren har vuxit till en av Stockholms största cykelaffärer. Det är nu tredje generationen i familjen, Roger Harrfors som nu håller i styret. Roger har skruvat med cyklar sedan han var en liten grabb. Det var Rogers farfar som 1945 startade den första cykelaffären, som sedermera Rogers pappa Pelle Harrfors tog över och förvaltade i många herrans år med firma Harrfors Cykel och Sport i Enskede. Traditionen har sedan rullat på med full rulle i över 70 år, så nu är Roger den tredje generationen cykelhandlare i familjen Harrfors sedan han 2008 startade sitt företag Söders Cykel i Stockholm. Välkommen in på besök! Du hittar oss på adressen Sankt Paulsgatan 43 på Södermalm i ett fd. garage som är numera är en av Stockholms största cykelaffärer med egen verkstad.

Här i cykelbutikens hemsida med webbshop köper du snabbt, enkelt och alltid lite billigare dina cyklar och komponenter till hela familjen online eller så får du helt enkelt kanske lite inspiration och en skön känsla av alla varor i vårt gigantiska sortiment innan du besöker oss live i en av Stockholms största fysiska cykelaffärer på Sankt Paulsgatan 43 - Varje dag får vi höra från första gångs besökare: Oj vad stort det är och vad mycket prylar ni har på lager... och hur länge har ni funnits här?

Handlar man i nätbutiken så finns det mesta av vårt stora och spännande sortiment av cyklar och prylar från kända varumärken med bra kvalitet alltid för bra priser. Vi erbjuder snabba leveranser med säker och snabb betalning med Klarna som är det största och säkraste betalningsmetoden på nätet. Välj mellan Klarnas mycket förmånliga delbetalning, konto eller fakturabetalning eller säker och trygg kortbetalning med ditt Visa, Amex eller Master Card.

När du besöker oss i den fysiska cykelaffären på Södermalm i Stockholm så hittar du oss i vår stora butik med verkstad på 700 kvm med ett schyst sortiment av allt du behöver för din cykling och lite till. Välkommen in på ett besök du också! Då har du också möjligheten att klämma och känna på varorna innan du handlar. Du hittar såklart det mesta av vad hängivna och medvetna cyklister behöver till sin tävlings, motions och vardagscykling, men vi har även lite ögongodis som alla kanske inte behöver men som förgyller vardagen och skapar lite avund hos cykelkompisar. Vid köp av ny cykel i butiken så erbjuder vi dig förutom fri service även mycket förmånlig att dela upp din betalning helt räntefritt via Resurs Bank eller med Klarna Bank i Butik.

SÖDERS CYKEL THE MOVIE

Vi säljer inga billiga cyklar, vi säljer bra cyklar billigare!

Vi som jobbar på Söders Cykel älskar cyklar och vi tycker själva att vi har ett av världens roligaste och bästa jobb. Du är hjärtligt välkommen in till oss för att snacka cykel eller tillbehör och självklart när du behöver service på din cykel. Med vår kunskap och passion hjälper vi dig gärna hitta rätt i cykeldjungeln - både i butiken och här på nätet.

Välkommen till oss!

Roger Harrfors, Johan Folkare, Daniel Irving,  Douglas Harrfors och Alexander Näslund.

Entre_Söders_Cykelbutik

Bakom den här lilla entrén hittar du Södermalms största cykelbutik och verkstad.

Vi har ett fantastiskt stort sortiment med prima kvalitet varor till riktigt bra priser och service - Välkommen!