TRE GENERATIONER CYKELHANDEL SEDAN 1945

Söders Cykel är ett familjeföretag som med åren har vuxit till att vara en av Stockholms största cykelaffärer. Det är nu tredje generationen i familjen, Roger Harrfors som nu håller i styret. Roger har skruvat med cyklar sedan han var en liten grabb och det var Rogers farfar som startade den första cykelaffären som sedermera hans pappa Pelle Harrfors tog över och förvaltade i många herrans år med sin firma Harrfors Cykel och Sport i Enskede. Traditionen har rullat på med full fart i över 70 år, så nu är Roger den tredje generationen cykelhandlare sedan starten 1945 med firman Söders Cykel på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm

Här i cykelbutikens hemsida med webbshop köper du snabbt, enkelt och lite billigare dina cyklar och komponenter till hela familjen online eller så får du kanske helt enkelt lite inspiration och en skön känsla av alla varor i vårt gigantiska sortiment innan du besöker oss på Södermalm i en av Stockholms största fysiska cykelaffärer på Sankt Paulsgatan 43. 

När du handlar i nätbutiken så hittar du ett stort och spännande sortiment av cyklar och cykelprylar från kända varumärken med bra kvalitet till mycket bra priser. Vi erbjuder snabba leveranser med säker, enkel och snabb betalning med Klarna som är det största och säkraste betalningsmetoden på nätet. Välj mellan Klarnas mycket förmånliga delbetalning, konto eller fakturabetalning eller säker och trygg kortbetalning med ditt Visa, Amex eller Master Card.

När du besöker oss i den fysiska cykelaffären på Södermalm i Stockholm så hittar du oss i vår stora butikslokal på 700 kvm med ett gigantiskt sortiment av allt du behöver för din cykling och lite till. Välkommen in på ett besök så har du också möjligheten att klämma och känna på varorna innan du handlar. Du hittar såklart det mesta av vad hängivna och medvetna cyklister behöver till sin tävlings, motions och vardagscykling, vi har även lite ögongodis som alla kanske inte behöver, men som förgyller vardagen och skapar lite avund hos dina cykelkompisar. Vid köp av ny cykel i butiken så erbjuder vi dig mycket förmånlig att dela upp din betalning helt räntefritt via Resurs Bank eller med Klarna i Butik.

SÖDERS CYKEL THE MOVIE

Vi säljer inga billiga cyklar, vi säljer bra cyklar billigare!

Vi som jobbar på Söders Cykel älskar cyklar och vi tycker själva att vi har ett av världens roligaste och bästa jobb. Du är hjärtligt välkommen in till oss för att snacka cykel eller tillbehör och självklart när du behöver service på din cykel. Med vår kunskap och passion hjälper vi dig gärna hitta rätt i cykeldjungeln - både i butiken och här på nätet.

Välkommen att handla tryggt och säkert av oss!

Roger, Daniel, Douglas och Johan.

Entre_Söders_Cykelbutik

Bakom den här entrén hittar du Södermalms största cykelbutik och verkstad.

Vi har ett fantastiskt stort sortiment med prima kvalitet varor till riktigt bra priser och service - Välkommen!