TRE GENERATIONER CYKELHANDEL SEDAN 1945

Söders Cykel är ett familjeföretag som med åren har vuxit till att vara en av Stockholms största cykelaffärer. Det är tredje generationen Roger Harrfors som nu håller i styret och som har skruvat med cyklar sedan han var en liten grabb. Det var Rogers farfar som startade den första cykelaffären med tillhörande verkstad som sedermera hans pappa Pelle Harrfors tog över och förvaltade i många herrans år med sin firma Harrfors Cykel och Sport i Enskede. Traditionen har sedan rullat på i över 70 år, så nu är det alltså Roger Harrfors den tredje generationen cykelhandlare med firman Söders Cykel i familjen sedan starten 1945.

Här i cykelbutikens hemsida på köper du snabbt, enkelt och lite billigare dina cyklar och komponenter till hela familjen direkt online på internet eller så får du kanske helt enkelt lite inspiration och en skön känsla av vårt gigantiska sortiment innan du besöker oss live på Södermalm i en av Stockholms största cykelaffärer på Sankt Paulsgatan 43. 

När du handlar i nätbutiken så hittar du ett stort och spännande sortiment av cyklar och cykelprylar från kända varumärken med bra kvalitet till mycket bra priser. Vi erbjuder snabba leveranser med säker, enkel och snabb betalning med Klarna konto som är det största och säkraste betalningsmetoden på nätet. Välj Klarnas mycket förmånlig delbetalning, konto eller fakturabetalning eller säker och trygg kortbetalning med ditt Visa, Amex eller Master Card.

När du besöker oss i den fysiska cykelaffären på Södermalm i Stockholm så hittar du i vår stora butik i ett fd bilgarage på 700 kvm ett gigantiskt sortiment med allt du behöver för din cykling och då har du också möjligheten att klämma och känna på varorna. Du hittar såklart det mesta av vad hängivna och medvetna cyklister behöver till sin tävlings, motions och vardagscykling. Vi har även lite ögongodis som alla kanske inte behöver, men som dock förgyller vardagen och skapar lite retfull avund hos cykelpolarna. Vid köp av ny cykel i butiken så erbjuder vi dig mycket förmånlig att dela upp din betalning helt räntefritt via Resurs Bank eller med Klarna Butik.

SÖDERS CYKEL THE MOVIE

Vi säljer inga billiga cyklar, vi säljer bra cyklar billigare!

Mitt namn är Roger Harrfors och det är jag som äger och driver Söders Cykel i Stockholm. Jag älskar cyklar och jag tycker att jag har ett av världens roligaste och bästa jobb. Du är hjärtligt välkommen in till mig och mina duktiga kollegor för att snacka cykel eller tillbehör och service på din cykel. Med vår kunskap och passion hjälper vi dig gärna hitta rätt i cykeldjungeln - både i butiken och här på nätet.

Välkommen att handla tryggt och säkert av oss!

Roger, Daniel, Douglas och Johan.

Entre_Söders_Cykelbutik

Bakom den här entrén hittar du Söders största Cykelbutik

Gigantiskt sortiment med prima kvalitet varor till riktigt bra priser och service - Välkommen!