BOBIKE JUNIOR CLASSIC 20-35KG BARNSITS

BO1230047

Bobike Junior Classic en urban barnsits för större barn upp till 35kg. Cykelsitsen har en väldigt robust kvalitet och passar perfekt för större barn mellan 5-10 år eller max upp till 35 kg. Den passar för det flesta vanliga city- och pendlarcyklarna på marknaden.

Nyhet! Vi levererar sitsen med Bobike original ekerskydd (saknas monterad på bilden).

Mer detaljer

I lager

1 099 kr

-150 kr

1 249 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Bobike Junior Classic är den mycket populära barnsitsen för större barn som vuxit ur sin klassiska cykelbarnstol i plast.

Bobike Junoior passar till större barn mellan 5-10 år eller kroppsvikten 20-35 kg. Sitsen är utrustad med stoppade dynor i ett vattenavisande material för skönaste komfort. Fotstöden är anpassningsbara till barnets kroppslängd och från och med oktober 2017 så levererar vi nu på #soderscykel.se vår storsäljare Bobike Junior med ett säkert original Bobike ekerskydd. Barnet sitter säkert fastspänd i sitsen med ett midjebältet så att det inte ska resa sig upp under cykelturen. När du inte har barnet med dig på cykelturen, så kan Bobike Junior Classic mycket lätt och snabbt vikas ihop till en platt lasthållare med ett integrerad fästbygel för att tex lasta en väska.

Nyhet! Köp din Bobike Junior barnsits från Söders Cykel så är den tryggt utrustad med Bobike original ekerskydd (se bild) som effektivt skyddar små barnfötterna från risken att klämmas mellan ekrarna i hjulet.

Stolen passar på alla cyklar som har runda och ovala rör på ramar med diameter mellan 28-50mm. En insexnyckel och Bobike orginal bruks- och monteringsanvisning medföljer.

Bobike Classic Junior kan montera på alla cyklar med eller utan pakethållare (max 170 mm bred), sitsen passar inte på några elcyklar på marknaden som har batteriet i pakethållaren. Då har vi i stället andra bättre alternativ (ring).

Komplett original förpackning innehåller:

 • Bobike Junior original ekerskydd (nyhet).
 • Fäste till ramen eller sadelbygel.
 • Sadelrörs bygel till ramen.
 • Två låsenheter.
 • Två justerbara fotstöd.
 • Justerbart midjebälte monterat.
 • En insexnyckel till monteringen.
 • Internationell användarhandbok.

Vi erbjuder dig nu även montering vid köp i fysiska butiken eller från vår webshop när man väljer att hämta ut i butiken: Säker och helt rätt montering för arbetskostnaden 200 kr.

Här nedan är det YouTube länkar till några filmer som kan vara till stor hjälp vid montering av Bobike Junior Classic.

YOUTUBE FILM SOM VISAR MONTERING AV BOBIKE JR

YOUTUBE FILM: MONTERING BOBIKE JUNIOR CLASSIC

 

Tillbehör

30 other products in the same category:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 • Stöd centrummonterat alu, 24-28 svart

  Stöd...

  89 kr

  Stöd centrummonterat alu, 24-28 svart

 • Ekerskydd barnsits, svart plast

  Ekerskydd...

  79 kr

  Ekerskydd barnsits, svart plast