BOBIKE JUNIOR URBAN 20-35KG

BO1230047

BOBIKE JUNIOR URBAN 5 ÅR TILL 35 KG.

Bobike barnsits som passar till lite större barn från ca 5-10 år eller max 35 kilo.

Mer detaljer

I lager

1 099 kr

-150 kr

1 249 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

BARNSITS TILL STÖRRE BARN

Bobike Junior Classic är en barnsits med många smarta funktioner. Du kan fälla upp och ned ryggstödet genom en enkel knapptryckning överst på sitsen. När ryggstödet är nedfällt kan du utnyttja sitsen för att ställa eller hänga väskor och annat på. Cykelsitsen monteras enkelt på cyklar både med och utan pakethållare. Den säkra Bobike Junior Classic sitsen ger ditt barn all bekvämlighet bak på cykeln, med stort utrymme för benen och stor rörelsefrihet, med fötterna stabilt och tryggt på fotstöden. 

Bobike Junior Classic passar barn från ca 5 år och upp till 35 kilo. Barnsitsen är enkel att montera på cykeln och fotstöden smidiga att reglera efter barnets längd, vilket ger åratal av säker användning. Den bekväma och robusta cykel barnsitsen är snyggt designad och tillverkad i ett slitstarkt och underhållsfritt material som är lätt att rengöra och har bra stoppning för skön komfort. För passande montering av Bobike Junior Classic gäller att ramen vid sadelstången är mellan 27-50 mm i diameter och ramröret på bakgaffel triangeln är 12-25 mm diameter. Tänk på att din pakethållaren får inte vara bredare än max 160 mm. Bobike Junior passar inte för elcyklar med framhjulsmotor som har ett batteri-pack i pakethållaren. Bobike barnsitsen är godkänd enligt EU säkerhets standard EN 14344. Komplett monterad på cykeln så väger sitsen in på 4,3 kg. För mer information kontakta Söders Cykel kundtjänst.

Lagen säger så här: Det är inte tillåtet att färdas fler på en cykel än vad fordonet är byggt för. När cykeln har lämpliga säten och effektivt skydd mot hjulekrarna får man dock skjutsa ett barn upp till 10 år om man själv fyllt 15 år och två barn under 6 år om man fyllt 18 år. (6 kap 3 § TF) Det är alltså lagligt tillåtet att skjutsa barnet på Bobike Junior om dessa villkor är uppfyllda.

Tillbehör

30 other products in the same category:

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 • Lampsats Cateye, inkl batteri

  Lampsats...

  249 kr

  En av våra storsäljare. LED lampset från CatEye...

 • YEPP ekerskydd, yeppie feet

  YEPP...

  219 kr

  YEPP ekerskydd, yeppie feet Ett stabilt och...

 • Ekerskydd Rock/kjol/fot, Finmaskigt, svart plast

  Ekerskydd...

  79 kr

  Klassiskt ekerskydd i finmaskig svart plast som...

 • Cykelstöd Allround 24-28 tum

  Cykelstöd...

  89 kr

  Aim Cykelstöd Centrummonterat med platta Svart...