Arrowspeed Compact-17 Elcykel Blå 20"

ASAC17B

*8.944 KR

Arrowspeed hopfällbara 20" elcykel med 3 växlar Shimano Nexus. Säker fotbroms i bakhjulet och hydraulisk skivbroms i framhjulet. Smart design med 36 volt prima inbyggt batteri dolt i den starka aluminiumramen. Cykeln har stänkskärmar och lyse. Batteriet laddas enkelt i vanligt väggutag. Den går enkelt att snabbt och smidigt fälla ihop vilket gör att du kan ta din elcykel med dig i stort sett överallt - Bilen, båten, husvagnen, lägenheten, kontoret etc.

Tillbehörskit med på köpet: Hjälm, mobilhållare och pakethållarväska.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

13 399 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Här får du mycket elcykel för pengarna!

Arrowspeed är ett nytt märke i Sverige som byggs av Battle som är världen största OEM fabrik för tillverkning av moderna kvalitetcyklar. Vi nämner inga märken (se filmen) men Battle tillverkar varje år miljontals OEM cyklar till många av det stora och kända cykelmärkena.

*Du får 25% tillbaka vid köp av en elcykel!

Glädjande besked om att regeringen kommer med en elcykelpremie. Bidraget börjar gälla från den 20 september 2017 och betalas sedan retroaktivt ut efter årsskiftet 2018 (spara inköpskvittot).

För att förbättra förutsättningarna att pendla och transportera sig klimatvänligt avsätter regeringen 350 miljoner kronor per år 2018-2020 till en elcykelpremie för köp av elcyklar. På så sätt kommer stora grupper av tänkbara cykelpendlare att kunna få tillgång till eldrivna cyklar och ha lättare att välja bort bilresor. För att det inte ska bli ett glapp i försäljningen till årsskiftet så gäller alltså premien på 25% eller max 10.000 kronor av beloppet retroaktivt från och med 2017-09-20.

https://www.naturvardsverket.se/Nyheter-och-pressmeddelanden/Naturvardsverket-foreslas-ge-bidrag-till-elcyklar-med-mera/

Motor36V 250W Navmotor fram
Batteri36V 7.8Ah Lithium
RamAluminum alloy 6061
FramgaffelStel i aluminiumlegering
Växel3-växlad Shimano Nexus
FrambromsHydraulisk skivbroms
BakbromsFotbroms

30 other products in the same category: