Arrowspeed Unisex 7vxl Elcykel

20081101

12597 kr*

Arrowspeeds unisex modell i svart är en prima elcykel med hög komfort gott om plats när man stiger av och på cykeln. Fullt utrustad med lysen, lås och stänkskärmar samt en stor pakethållare. Framgaffeln har luftdämpning som går att låsa och elcykeln har 7 växlar med hydraulisk skivbroms fram och fotbroms bak. Just nu ingår en fjärrstyrd laserbelysning med blinkers på köpet!

*Du får 25% tillbaka vid köp av elcykel!

Privatpersoner som fyllt 18 år som köper en elcykel ska enligt förslaget få en premie/bidrag på 25 procent eller max 10.000 kronor. Det handlar om ett bidrag per person och år. Bidraget gäller retroaktivt från och med den 20 september 2017. Den som köper en elcykel från och med detta datum ska spara kvittot för att kunna ansöka om regeringens återbetalning av bidraget efter årsskiftet. På kvittot måste det framgå vilket fordon det gäller, genom till exempel ett ramnummer, registreringsnummer eller annat ID-nummer.

Regeringens plan är att förordningen om elfordon ska träda i kraft den 1 januari 2018. Regeringen föreslår att Naturvårdsverket ska ansvara för utbetalningen av bidraget till privatpersoner. Naturvårdsverket arbetar nu med frågan om hur detta ska gå till.

Mer detaljer

I lager

15 996 kr

-20%

19 995 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Här får du mycket elcykel för pengarna!

Arrowspeed är ett nytt märke i Sverige som byggs av Battle som är världen största OEM fabrik för tillverkning av moderna kvalitetcyklar. Vi nämner inga märken (se filmen) men Battle tillverkar varje år miljontals OEM cyklar till många av det stora och kända cykelmärkena.

Se filmen från modern cykel tillverkningen hos Battle:

SE YOUTUBE FILM FRÅN BATTLE: VÄRLDENS STÖRSTA CYKELFABRIK

Produktinformation

Motor36V 250W Centrummotor Bafang
Batteri36V 10.4Ah Lithium
RamAluminum A6061
FramgaffelSuntour hydrauliskt dämpad, justerbar med låsfunktion
VäxelShimano Nexus 7-växlars navväxel
FrambromsHydraulisk skivbroms
BakbromsFotbroms

Med  reservation för produktändringar från leverantören.

30 other products in the same category: