Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

Stöd

Cykelstöd till din cykel

När du köper en standardcykel sitter det vanligtvis redan monterat ett cykelstöd på cykeln men det är däremot inte lika vanligt på mountainbikes, hybrid- och racercyklar. Cykelstöd är både en bekvämlighetsfråga och en viktfråga. Vill du slippa leta efter cykelställ när du ska parkera din cykel så är det smart att investe...

Cykelstöd till din cykel

När du köper en standardcykel sitter det vanligtvis redan monterat ett cykelstöd på cykeln men det är däremot inte lika vanligt på mountainbikes, hybrid- och racercyklar. Cykelstöd är både en bekvämlighetsfråga och en viktfråga. Vill du slippa leta efter cykelställ när du ska parkera din cykel så är det smart att investera i ett cykelstöd vill du däremot minimera cykelns vikt så är cykelstödet något du kan välja att montera bort. Hos oss på Soderscykel.se hittar du cykelstöd som du kan montera både fram och bak på cykeln och centrummonterade cykelstöd.

Vi säljer cykelstöd från flera välkända varumärken som Hebie, Atran Velo, OXC, Spectra, Syncros, Nishiki och många fler!

Mer

Stöd Det finns 11 produkter.