Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

VARUMÄRKEN Det finns 26 produkter.

Underkategorier

 • Crescent

  Få varumärken är lika kända i Sverige som Crescent. Oavsett om du går i stan eller tittar bakom ett skjul på landsbygden så kommer du enkelt hitta en Crescent-cykel. Det betyder dels att de år efter är gör populära cyklar som folk trivs med, men också att de håller många långa år.

  Crescent är mycket kända för sina barncyklar och klassiska standardcyklar - men man skall inte glömma att de har använts i de flesta världsmästerskapen också.

  Hos Söders Cykel hittar du hela Crescents sortiment av cyklar: från de minsta barncyklarna till de finaste elcyklarna.

 • Monark

  Made in Sverige 

  Monark är verkligen det svenska folkets cykel. Sedan 1908 har de tillverkat välbyggda herrcyklar och damcyklar i Sverige, och den erfarenheten gör verkligen skillnad. Vi erbjuder hela Monarks cykelsortiment!

  Livet är en ständig rörelse, av tid som inte går att stoppa. En resa på krokiga vägar som tar oss till olika platser och möten. Våra vägval blir korsningar, rondeller eller rena motorvägar åt ett eller annat håll. Ena dagen balanserar du fram på din cykel. Nästa springer du själv efter. Under tiden hinner du falla, resa dig och balansera vidare. Flera gånger om. Det går med en rasande fart. Längs hela den slingrande vägen är vi med. Som något bestående. Tidlös design i tiden. Och konstruktion som når bortom tillfälliga trender. Som håller över tidens framfart. Och din.

 • Scott

  Scott cyklar och cykeltillbehör

  Scott startade 1958 med att lansera världens första aluminiumskidstav, och sen dess har man fortsatt att revolutionera sportbranschen med nya grymma innovationer. 1986 tillverkade Scott deras första Mountainbike och sen dess har deras cykelavancemang bara fortsatt. Scott har kontinuerligt sen deras första MTB tillverkades utökat deras cyklar med både nya modeller och lättare samt bättre ramar. År 2011 introducerade Scott sin första Elcykel serie tillsammans med Bosch och blir i och med detta bland det första att erbjuda ett lätthanterligt Elcykelsystem. Idag är de väldigt stora inom cykling, och Scott's cyklar anses vara bland de finaste i världen - särskilt inom ramar. Det fina med Scott är att det tillverkar cyklar till väldigt överkomliga priser som dessutom håller riktigt hög kvalitet.

  Vill du veta mer om någon utav Scotts produkter eller vill du ha hjälp att hitta en cykel från Scott som uppfyller dina behov – tveka inte att kontakta vår cykelkunniga kundtjänst. Det hjälper dig att besvara alla frågor du kan tänkas ha om våra produkter från Scott.

  Sortimentet från Scott

  Hos oss hittar du ett stort sortiment av Scott-produkter. Vi har allt från cyklar till cykeltillbehör. Är du på Jakt efter en Scott-cykel så hittar du alla deras populära serier hos oss. Vi har Scott-cyklar i form av elcyklar, mountainbikes, barncyklar, racercyklar, hybridcyklar mm. Vi säljer även cykeltillbehör som till exempel cykelstöd, pakethållare och växelöron. Såklart hittar du även utvalda kläder från Scott hos oss. Vi har bland annat cykelhjälmar, cykelskor, cykelbyxor, cykeljackor, cykelstrumpor, knävärmare, benvärmare...

 • Trek

  Världens bästa cyklar kommer bara från världens bästa cykeltillverkare. Varje Trek har byggts för att ge dig bästa tänkbara kvalitet när du cyklar, och varje modell omfattas av vår historia av prestanda, hållbarhet och exakt teknik. Här hittar du din nästa favoritcykel, oavsett om du letar efter en terrängslukande MTB-cykel, en blixtsnabb landsvägscykel eller en snygg City-cykel

  Vägen till överlägsna prestationer kantas av nyfikenhet. Trek grundades 1976 på grund av en fundering. Varför tillverkas inte några högprestandacyklar i USA? Idag har Trek de mest lysande och passionerade cykelkonstruktörer och forskare som ges frihet och resurser att kunna ifrågasätta allt. Anledningen är att innovation endast inträffar när du har modet att ställa de besvärliga frågorna och prova det oprövade. Vill du vara bäst måste du tänka nytt

  HISTORIAN OM HUR TREK STARTADE

 • Bianchi

  Bianchi är det äldsta cykelmärket som existerar idag. Det anrika italienska cykelmärket har byggt cyklar i över 130 år och har under årens gång lyckats ta hem flest ettapsegrar i både Giro d'Italia och Tour de France. Bianchi har fått hela cykelvärlden att se celeste som Bianchi-grön, och att färgen hamnade på Bianchis cyklar sägs bero på att man ville efterlikna den dåvarande drottningens blågröna ögonfärg.

 • Sjösala

  Mellan kobbarna i Sveriges ostliga skärgård föddes en gång Sjösala. De saltstänkta vågorna mellan röda stugor och klippor gav idén till en folklig skandinavisk cykel. Team Sportia egna cykelmärke som byggs av Monark En skön vardagscykel befriad från bockade styren, smala däck och en uppsjö växlar. Istället byggdes en cykel med lättrullade hjul för att ta dig till och från jobbet och fram och tillbaka på utflykten. En cykel som rullar i ur och skur, rejäl, och pålitlig, en Sjösala.

 • Batavus

  Batavus Cyklar

 • Nishiki

  Nishiki är cykelmärket som vet allt om vad genuin cykelglädje handlar om. Sannolikheten att du ser en Nishiki-cykel på vägen till jobbet är stor, de är nämligen kanske främst kända för sina sköna pendlarcyklar med grymt rull som kräver minimalt med underhåll. De är inte heller så konstigt att de kommit att bli så populära bland pendlare från norr till söder, för att Nishikis cyklar görs i Göteborg och är helt och hållet framtagna för svenska förhållanden som ska ge dig körglädje oavsett väder

 • Merida

  Sugen på att köpa en Merida-cykel? Hos Söders Cykel hittar du i butiken ett utvalt sortiment och online beställer vi gärna hem från hela Meridas sortimentet av cyklar till bra priser! och givetvis levererar vi cykeln hem till dig monterad, testad och justerad!

  Cykelfabriken Merida grundades 1972, och är idag världens näst största cykeltillverkare. Merida tillverkar sportiga cyklar inom alla segment: racercyklar, mountainbikes, hybridcyklar, barncyklar - you name it.

  Vi på Söders Cykel är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av Meridas cyklar. Har du några frågor kring Merida är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig att hitta din Merida cykel.

 • Nihola

  Nihola Family är en kvalitets lådcykel som tillverkas i Danmark . Lådcykel det perfekt transportmedlet för den miljömedvetna familjens dagliga transporter av sina mindre barn. Har man en Nihola Family lådcykel så bemästrar man alla väder, med ett täckande regnkapell över lådan sitter barnens torrt och säkert på en 2-sits bänk. Allt fler familjer upptäcker fördelarna med en lättcyklad batteridriven Nihola lådcyklel som enkelt tar barnen säkert till förskolan, dagis eller skola, plus att den lastar all shopping och lite till...

  Historia

  1998 deltog maskiningenjör Niels Holme Larsen på en cykelutställning i hjärtat av Köpenhamn. Dagen efter drog en kritiker från den danska tidningen Politiken slutsatsen att cyklar bara skulle kunna tävla mot bilar när de kunde transportera två barn och livsmedel på samma gång. Efter att ha läst recensionen beslutade Niels att bygga en sådan cykel, vilket resulterade i de nu välkända nihola-cyklarna.

  Idag, 18 år efter, utvecklar, producerar, säljer och levererar nihola tjänster på egna trehjulingar för familjer, Rehab / handikapp-, institutionellt och kommersiellt bruk.

  Målet och visionen för nihola var då att bli marknadsledare och innovatör på den danska marknaden. Med mer än 10.000 sålda nihola-cyklar i Köpenhamn ensam har detta mål uppnåtts för länge sedan, så Nihola sökte distributörer utanför Danmark och finns nuförtiden även att köpa hos utvalda cykelhandlare i nästan hela Europa och Nordamerika - vi har för närvarande 35 återförsäljare - Välkomna att beställa er Nihola lådcykel från Söders Cykel i Stockholm.

 • Peak

  Peak är Team Sportia barncykel sortiment eller modeller som är ett sportiga komplementet till Sjösala. De båda varumärkena står för kvalité till ett attraktivt lågt pris, men ungefär där upphör skillnaden. Med sina rötter i Australiens uttorkade flodfåror och bergiga landskap föddes svenska Peak cycle -  en spännande transformation till den svenska säsongsvarierande miljön och mötet med den aktive skandinaviske cyklisten.

 • Walleräng

  Bröderna Walleräng startade Ecoride år 2008, med elcyklar tillverkade i Kina. 2018 fick deras modulära premium elcykel Walleräng MO.1 pris på Europas största cykelmässa - nuförtiden har den fått en massa syskon...

  Så här kan man beskriva en Walleräng EBIKE - Det är en sofistikerad genomtänkt pendlarcykel och alldagsfordon med genomtänkt funktion och design. I och med vår grundplattform med moduler för olika behov kan den upplevas i många olika skepnader. Walleräng är nischad produkt för den som är intresserad. Mer åt premiumsegmentet, mer sofistikerad. Om jag jämför med bilbranschen kanske EcoRide är Toyota och Walleräng är Lexus

 • E-Green

  E-Green Cyklar

 • EcoRide

  EcoRide grundades 2007 av bröderna Walleräng i Göteborg och har nu etablerat sig som en trendsättare inom elcykelbranschen. EcoRide säljs via samt auktoriserade återförsäljare och några egna concept butiker. Med ett brett modellprogram har EcoRide elcyklar för alla personligheter och användningsområden. Ecorides grundidé är att ge folket en möjlighet att leva klimatsmartare genom att välja bort bensindriva fordon och cykla mera. Click-&-Collect - köp din elcykel online och välj att få den levererad och professionellt monterad av din lokala EcoRide-butik Söders Cykel i Stockholm. Det är en enkel process som du slutför online - samtidigt som du kan känna dig trygg och få bra och tydlig information på det som du behöver vet för att kunna genomföra ett köp av en EcoRide med fri service på köpet.

per sida