Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

Peak

Peak är Team Sportia barncykel sortiment eller modeller som är ett sportiga komplementet till Sjösala. De båda varumärkena står för kvalité till ett attraktivt lågt pris, men ungefär där upphör skillnaden. Med sina rötter i Australiens uttorkade flodfåror och bergiga landskap föddes svenska Peak cycle -  en spännande transformation till den sven...

Peak är Team Sportia barncykel sortiment eller modeller som är ett sportiga komplementet till Sjösala. De båda varumärkena står för kvalité till ett attraktivt lågt pris, men ungefär där upphör skillnaden. Med sina rötter i Australiens uttorkade flodfåror och bergiga landskap föddes svenska Peak cycle -  en spännande transformation till den svenska säsongsvarierande miljön och mötet med den aktive skandinaviske cyklisten.

Mer

Peak Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 av ett objekt
  • TUFF BARNCYKEL 4-6 ÅR Peak 16″ Tuff barncykel, oväxlad med fot och handbroms, utrustad skärmar och stöd samt ett heltäckande kedjeskydd som skyddar både fingrar och kläder. Aluminiumhjul med stålram. Fot och handbroms. Ålder (4-6 år). Hämta i butik fullt monterad och körklar!

    2 500 kr 2 195 kr
    Lägg till i kundvagn
    Tillfälligt slut
Visar 1 - 1 av ett objekt