Qibbel Fotpinnar
Qibbel Fotpinnar

Qibbel Fotpinnar

170404135778
Slut i lager
269 kr
Inkl. moms

Det här fotpinnar som är fällbara kommer från Holländska Qibbel och kan enkelt monteras på runda ramrör med diameter mellan 12-27 mm. Alltså en uppdaterad version så att det nu även passar för lite tjockare ramar upp till 27 mm diameter

 

Qibbel är en tillverkare av cykeltillbehör och dessa fällbara fotpinnar kan monteras på baktill på cykelramar med max diameter av 27mm . Dessa fotpinnar är utformade för att ge säkert stöd till fötterna och bekvämlighet för barnen under cykelturer.

Bra komplement när man har ett behov av att flytta juniorsiten mellan olika cyklar i familjen.

Fotpinnarna är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material, och är enkla att montera på ramen. De ger en stabil plattform för barnens fötter, vilket gör att de kan åka bekvämt och säkert under cykelturen.

Ställbara fotpinnar justeras in på cykelramen, anpassat efter barnets längd. Detta gör att de kan användas av olika åldrar (6-10) av barn.

Sammanfattningsvis är Qibbel fotpinnar en praktisk och bekväm lösning för att ge extra stöd och bekvämlighet för barn under cykelturer. De är tillverkade av högkvalitativt och hållbart material, enkla att montera och justerbara för att passa olika åldrar och storlekar av barn.

8712864430931
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.