Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

Bara online

LEDX LAMPA KAA 2000 WIDE INKL BATTERI - PAKET FÖR MTB

3 300 kr

217-5

Beställningsvara 5-10 dagar

LEDX LAMPA KAA 2000 WIDE

LITEN MEN GRYMT STARK LAMPA FÖR MOUTAINBIKE

LEDX KAA 2000 WIDE är ett mycket litet och kraftfullt lamphus med två linser (65x38x30mm) med fäste för att sätt på cykelhjälmen. Nu med ännu bredare ljusbild men med bibehålla längd. KAA 2000 WIDE ger lika mycket ljus som de bästa lamporna gjorde för några år sedan - men i ett mycket lätt och kompakt format. Din upplevelsen är närmast att du befinner sig i en bubbla av ljus, som når brett och långt. Lampan är utrustad med 2 LED, unik högeffektiv elektronik med en fantastisk ljusbild och låg vikt.

Nya Wide har fått en ny lins som ger en bredare ljusbild.

Detta paketet är perfekt för MTB cyklister som kräver minimal vikt och maximalt ljus till bästa pris.

PAKETET INNEHÅLLER:

  • LEDX KAA 2000 WIDE LAMPA
  • BATTERI 10.8V 3.5AH 38W
  • BATTERITID 1TIM 40MIN - 25TIM
  • SNABBLADDARE 
  • HJÄLMFÄSTE
  • VADDERAD FÖRVARINGSPÅSE

Fler detaljer

Mer information

LEDX KAA 2000 WIDE LAMPSET - MADE IN SWEDEN.

Effektivt paket som innehåller lampfäste för hjälm + ett litet batteri som är perfekt för MTB cykling och de andra sporter som kräver minimal vikt. Denna nya smidiga lilla LEDX KAA 2000 WIDE är den klart kraftfullaste lampan i sin klass. Nu med ännu bredare ljusbild, men med bibehållen längd. Den levererar lika mycket ljus som de bästa lamporna gjorde för några år sedan - men i ett mycket lätt och riktigt kompakt format. Lampan är utrustad med dubbla CREE LED-dioder, högeffektiv elektronik med imponerande verkningsgrad vilket sammantaget ger en fantastisk ljusbild och dessutom riktigt låg vikt.

Designen är unik med elektroniken integrerad i lampfästet med det lilla lamphuset med stora kylflänsar (65x38x30mm) som effektivt leder bort värmen. Lampan har en inbyggd dynamisk temperaturreglering som håller temperaturen på rätt nivå (75° C). När lampan används på de högsta effekterna måste den dock vara i rörelse för att prestera på max, normalt går det att använda lampan på 40% (50% av ljuset) även stillastående inomhus. Den föredömligt platta designen med fästet rakt under lampan ger en välbalanserad och mycket lätt pannlampa.

Det här är en vass cykellampa med en bred men ändå lång ljusbild, upplevelsen är närmast att du befinner sig i en bubbla av ljus, som når långt. Det breda ljuset ger ett reflexfritt och vilsamt ljus för ögonen. Starkt ljus betyder inte allt, det viktigaste är ljusbilden, ljuset ska inte blända och inte ha några skarpa gränser, men ändå nå långt. KAA 2000 WIDE ger mycket ljus i närområdet men ändå med en bra längd, vilket skapar en behagligt jämn ljusbild som tar vid strax framför dig och lägger en matta av ljus framåt. Det sprider också ljuset brett åt sidan, och ger ett vilsamt och reflexfritt ljus med imponerande kontrast.

Lampan har upp till 5 olika effektlägen, från 6% - 100%, vilket ger en batteritid (med 38 Wh KAA lilla batteri) på upp till 25 timmar, vid full effekt 2000L lyser lampan upp till 1 Tim 40min. Vid leverans har lampan 3 förinställda lägen på 20%, 40% och 100%. När batteriet krämen är på väg att ta slut går det automatiskt ner på 350L och lyser ca 30 min