Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

MERIDA ESPRESSO CITY 200 EQ Grey/Silver | 49 |

27 999 kr 21 999 kr

M199760160490

Finns både i butik och online

REA! 

En komplett och välbyggd elcykel med väldigt skön komfort och pålitlighet som ledord. Espresso City 200 EQ är utmärkt i alla typer av miljöer för både pendling till jobbet och rolig nöjescykling!
Espresso är utrustad med ett av marknadens mest driftsäkra elsystem; Shimano Steps®. Och just här med det nya lätta och supertysta Shimano Steps E5000 mittmotor systemet. Den centralt monterade elmotorn driver på trampningen och ger en jämn, naturlig och pigg assistans. Elsystemet är dessutom lättskött och användarvänligt. Det nya batteriet E8014 använder ANT och Bluetooth, vilket innebär att du använder din smartphone som cykeldator och kontrolldisplay. Är faktiskt inte alls komplicerat, ladda ner appen Shimano Ride för att få stor och tydlig visning av information - Mycket nöje!

Rekommenderad ramstorlek:
45 cm Small: 152-162 cm
49 cm Medium: 160-182 cm

Fler detaljer

Mer information

Nöjesmaskinen! 

  • Elsystemet Shimano Steps E5000 är lättast, minst och tystast. Med 40 Nm kraft räcker det gott och väl till för att ta sig upp för backar utan att svettas. E5000 är också mjukare och mer följsam i sin assistans. Med mitt-motor får man en dynamisk känsla i cyklingen. Trampar man lugnt och varsamt får man en mjuk och lugn assistans. Trampar man istället snabbare/hårdare så får man kraftigare assistans. Detta tack vare mängder med sensorer inuti motorn som känner av kadens och kraft.  Med den smarta lösningen räcker batteriet längre, jämfört med elsystem som endast har kadenssensorer.
  • Har Shimano 8014-batteri som är mindre och något lättare. Är placerat så nära centrum som möjligt på ramen, vilket ger bättre centrerad vikt. Batteriet ger upp till 150 km körstäcka, klarar en bra bit över 1000 laddningar och laddas på ca. 4 timmar.
  • Det nya batteriet använder ANT och Bluetooth, vilket innebär att du använder din smartphone som cykeldator och kontrolldisplay. Är faktiskt inte alls komplicerat, ladda ner appen Shimano Ride för att få stor och tydlig visning av information.
  • Walk assist (6 km/h promenadfunktion)
  • Ramen är tillverkad i hydroformad aluminium. Är mycket stark och designad för att klara av höga farter och mer vikt. Lågt isteg och komfortabel sittställning. Dessutom med snygg invändig vajerdragning.
  • Komfort. Förutom komfortabel sittställning har den dämpadframgaffel, fjädrande sadelstolpe och skön sadel. Styrstammen går att ställa i olika vinklar, så du kan få precis den sittställning som passar bäst för dig.
  • Cykeln är utrustad med nio utanpåliggande Shimanoväxlar och hydraulisk skivbroms fram och bak.
  • Är i övrigt fullt utrustad med skärmar, pakethållare, stabilt stöd, kedjeskydd, belysning fram och bak, justerbar styrstam, godkänt Abuslås, batterilås och punkteringsskyddade däck med reflexsida. 
  • Smart batteriladdare som har auto-avstängning som slutar ladda när batteriet är fulladdat.
SPRESSO CITY LITE Aluminium
Shimano BT-8014 418Wh Li-jon (11Ah)
Suntour NEX-PM, 63mm
9
Matt grey/silver
Shimano Altus
Herrmans H-BLACK MR8 E
Shimano STEPS E5000 250w
Shimano Altus rapidfire
Shimano CRE50 38t
MERIDA Comfort
Shimano MT-200 hydraulisk disc
Merida Expert Comfort fjädrande
Merida Comp TK wide Alu
Shine evo integrerad i pakethållaren
Continental RIDE Tour, reflex, 622-42mm
Full standardutrusning
KMC X9
28" (622 mm)
Ställbar
Shimano HG400, 12-36t 9-del
Godkänt ramlås, ABUS 5650 shield