Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

SKEPPSHULT Jesper Ståhl 5-Växlar EL

35 000 kr

2813-0547-2113-66

Beställningsvara - beräknad leveranstid 14 dagar

SKEPPSHULT JESPER STÅHL

Elcykel, 5-VXL Di2, rambatteri, skivbromsar, Olivgrön matt

Skeppshult gör det igen... och det är ju så när man har en helt egen cykelfabrik, där man själva kan testa och laborera. De bad Jesper Ståhl, flerfaldigt belönad designer, att formge sin version av Favorit El.

Definitivt en favorit bland alla Skeppshults Favoriter! Tekniken då? Försedd med bara det bästa. Drivpaket (top-of-the-line) från Shimano. Hydrauliska skivbromsar både bak och fram. Sadel och handtag från Brooks England. Snygga koppardetaljerna, dekalerna skapar en linje som skär genom geometrin, skinnsadeln med kopparnitar, metallfendrar, ringklocka mm. Utseendet på en traditionell cykel med elkraft och Smålands karaktär. Praktisk korg för att ha med sig väskan framför sig, inte bakom. Allt finns där, men inget du egentligen inte behöver. Favoriternas Favorit är snyggt designad i matt olivgrön/ grå.

Säkerhet!

Cykeln är utrustad med tillbehör som lagen föreskriver. Alla cyklar som säljs i Europa måste vara säkra. En cykel betraktas som säker om komponenterna och den sammansatta cykeln uppfyller alla krav i en särskild europeisk säkerhetsstandard för cyklar. Skeppshult har därför valt att låta SMP, ett ackrediterat testlaboratorium, utföra alla provningar av sina cyklar och de ingående komponenterna. Det ger oss på Söders Cykelbutik och våra kunder en extra trygghet.

Kvalitet, känsla och miljö.

Skeppshult tillverkar sina ramar i ett lätt höghållfast svenskt stål (Docol 590 i 1 mm tjocklek) från SSAB, vilket ger en lätt och komfortabel cykelkänsla. Komponenterna till cykeln är utvalda med fokus på hög kvalitet och låg vikt. Det krävs sju gånger mer energi för att framställa aluminium i jämförelse med stål. På så vis är stål bättre för miljön. Stål ingår även i det naturliga kretsloppet. Vår leverantör SSAB (Svenskt Stål AB) är en världsledande tillverkare av stål med fokus på både kvalitet och miljö (med bl a lägst utsläpp i världen i sin tillverkning). Fraktsträckan mellan SSAB och oss är även väsentligt kortare än om vi valt att importera färdiga ramar från Asien. Gjordnära® är ett av Skeppshults ledord.

Beställningsvara - Leveranstid 14 dagar (så länge lagret räcker) Limited Edition.

Fler detaljer

Mer information

Favoriternas Favorit från Skeppshult.

Motor: SHIMANO STEPS DU-E6100-system. Stark, lätt rammonterad motor 2,88 kg designad för optimal kraftöverföring för att ge maximal körsträcka och maximal körglädje. Snygg, kompakt, integrerad design som smälter in i cykelramen.

Batteri: SHIMANO STEPS BT-8014 lithiumjonbatteri av hög kvalitet med mycket lång livslängd. - 36V, 11.6 Ah, 418Wh. - 1000 laddningscykler utan påtaglig energiförlust. - Snabb laddningstid; 80% på två timmar, från 0-100% på 4 timmar. Inbyggd laddningsport för laddning av batteriet utan att det behöver tas bort. (separat laddstation medföljer) - Räckvidd upp till 150 km (eco), 100 km (normal), 75 km (high). Sträckan påverkas av cyklistens körmönster, terräng och rådande väderförhållanden

Display: Stor cykeldator SC-E6100 med funktion för hastighet, avstånd, tid, klocka, uppskattad räckvidd, batteriindikation, kadens.

Reglage: Ett reglage för att styra det elektroniska växelsystemet Di2. - Två växelalternativ; manuellt eller automatiskt. Ett reglage för att styra effektlägen och visad information på displayen. - Fyra effektlägen att välja mellan; High, Normal, Eco och Walk-assistans.

MaterialRam i höghållfast stål från SSAB, pulverlackerad i Skeppshult.
Ramhöjd53 cm (170-190)
Hjul
Däck:Schwalbe 28" (35-622) med punkteringsskydd och reflexsida.
Fälg:Schurmann aluminium dubbelvägg
Ekrar:DT Swiss extra förstärkta
Belysning bak/framShimano® LED-lampa fram, drivs av drivenheten. Batteribelysning LED bak.
VäxlarShimano® Nexus, 5 växlar, Di2 elektronisk/automatisk växling.
Bromsar fram/bakShimano® hydraulisk skivbroms fram och bak.
LåsABUS ramlås 5650 Shield, Plug-In, godkänt för cykel.
SadelBrooks Cambium
Styre / styrstamHumpert aluminiumstyre godkänt för elcykel / aluminium ställbar styrstam.
LastfunktionKorg, pulverlackerad i Skeppshult.
MotorSHIMANO STEPS DU-E6100, mitt-/rammonterad, 250W.
BatteriSHIMANO STEPS , 36V, 11.6Ah, 418Wh, lithiumjonbatteri.
RäckviddUpp till 150 km (eco), 100 km (normal), 75 km (high).
SäkerhetSolid Försäkring 3 månader ingår med erbjudande om förlängning.
GodkännandenCE-märkt, tester enligt Epac EN15194, utförda av SMP. EMC test (Elektromagnetisk kompabilitet).
Vikt24,0 kg