Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

Bästsäljare

Information

Extrapriser

Våra butiker

Våra butiker

En riktig cykelaffär 700 kvm med webbutik

Varumärken Det finns 23 varumärken

per sida
 • Abus

  ABUS Cykling - Skyddar det du älskar!

  Sedan 1924 ligger Abus i Wetter / Ruhr i Tyskland - ABUS ger en god känsla av säkerhet över hela världen. Oavsett om du vill säkra din cykel mot stöld eller skydda ditt huvud med en cykelhjälm, erbjuder ABUS den rätta lösningen. Från grundläggande skydd till godkända säkerhetslås mot cykelstöld. Från den första cykelhjälmen till barn till premiumhjälmar för proffs.

  Som tysk kvalitetsproducent ser vi till att våra produkter är mycket tillförlitliga och ger lång hållbarhet.

 • Bianchi

  Världens äldsta cykelmärke firade 2015 att det tillverkat cyklar i 130 år. Få märken förknippas med den norditalienska cykelkulturen som Bianchi, dessa vackra Celestefärgade cyklar. Edoardo Bianchi startade sin cykeltillverkning redan 1885.

 • Bobike

  Bobike Junior barnsitsar är lämpliga för större barn i åldrarna 5-10 år eller med en kroppsvikt från 20-35 kilo.

 • Crescent

  Om du en gång har börjat tänka på varumärket Crescent, ser du plötsligt cyklarna överallt. Såväl nya som gamla. Något som inte är en slump. Crescent är en kvalitetscykel, gjord för svenska förhållanden.
  Det har skjutsats på våra cyklar i väderlekar som inte är att leka med. Det har tävlats med dem i allt från världsmästerskap och Vätternrundan till de bästa badplatserna på landet.

 • EcoRide

  EcoRide grundades 2007 och har etablerat sig som en trendsättare inom elcykelbranschen. Med ett av marknadens bredaste modellprogram finns det en EcoRide för alla personligheter och användningsområden. Vår grundidé, att ge allmänheten en chans att leva klimatsmartare genom att välja bort bensindriva fordon och cykla mera, lever såklart kvar i vårt företag idag. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och utveckla våra produkter. Vi älskar elcyklar.

 • GripGrab

  Maximal komfort och kontroll på din cykel eller löprunda.

  GripGrab är ett danskt märke som har vuxit ur en vision att idrottande kan vara krävande, men ska aldrig vara obekvämt. Glädjen i idrottsutövandet skall inte behöva förtas genom avsaknad av rätt utrustning. Tillsammans med hängivna utövare tar GripGrab fram topprodukter som uppfyller kraven hos både proffs och glada motionärer. Att ha rätt utrustning är en avgörande faktor för huruvida en cykeltur eller löprunda blir en positiv upplevelse. Använd GripGrab och upplev komfort, kontroll och motivation för din passion.

 • Kryptonite

  Kryptonite tar verkligen säkerhet på allvar. De vill erbjuda innovativa produkter och program som samtidigt är väldigt prisvärda. Kryptonite har sitt huvudkontor i Canton, Massachussetts i USA och är en ledande tillverkare av cykel- vajrar, kedjor, bygellås och flexibla säkerhetssystem för cykel.  Kryptonite är stolta över att erbjuda extra tåliga cykellås för en tuff värld och till människor i mer än 50 länder. Kryptonite har tagit emot många utmärkelser och hyllningar genom åren. Välkommen in till oss på Söders Cykel i Stockholm för att köpa ditt Kryptonite lås från vårt stora sortiment - Billigast!

 • Lazer

  Lazer Helmets, den mest erfarna hjälmtillverkaren i hela världen! 90 års historia och passion. Vårt mål har alltid varit att hitta synergin mellan design, komfort och teknik. Besök www.lazersport.com! Företagsfakta: Lazer grundades 1919 och har sitt huvudkontor i Belgien och tillverkar och marknadsför sina cykel-, motorcykel- och fritidshjälmar i mer än 50 länder, över 5 kontinenter.

 • Merida

  I mer än 10 år har MERIDA varit titelsponsor och utrustningsleverantör till MULTIVAN MERIDA BIKING TEAM: Cyklisterna har presterat på högsta nivå och vunnit både VM, EM och OS guld under perioden.

  MERIDA lanserade 2013 TEAM LAMPRE MERIDA. För första gången under varumärkets 25 år långa historia blir cyklarna testade av några av världens bästa cyklister – både på landsvägen och i terränget!

 • Monark

  Monark cyklar

  Så som de tänker på Monark idag, så tänkte gamle Birger Svensson när han startade sin lilla cykelfirma 1908. Under årens lopp har samhället förändrats och cykelns roll med det. Men än idag är Monark svenska folkets cykel och nu tar vi med oss kungligheterna in i vårt andra århundrade. Nya svenskar och nya tider kräver nya cyklar.

 • Nihola

  Maskiningenjör Niels Holme Larsen deltog i en cykel utställning 1998 i hjärtat av Köpenhamn. Följande dag, gjorde en kritiker från den danska tidningen Politiken slutsatsen att cyklar endast skulle kunna börja konkurrera mot bilar när de kunde transportera två barn och dagligvaror samtidigt. Efter att ha läst den artikeln bestämde sig Niels att bygga en sådan cykel, vilket resulterade i de numera välkända nihola cyklarna!

 • Nishiki

  Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret.

 • Scott

  Scott grundades 1958 när Ed Scott revolutionerade skidåkningen genom att uppfinna den allra första skidstaven i aluminium. Sedan dess har Scott tagit fram en oändlig rad innovativa produkter till sportmarknaden.

  Vi på Söders Cykel samarbetar med Scott på det vi tillsammans är bäst på cyklar och cykeltillbehör.

 • Sjösala

  Sjösala är ett populärt svenskt cykelmärke som tillverkar högkvalitativa standardcyklar, damcyklar & herrcyklar till överkomliga priser. Från och med 2015 monteras alla Sjösala-cyklar i Crescents och Monarks fabrik i Varberg vilket säkerhetsställer säkerhet och kvalitet. Är du på jakt efter en gedigen cykel till ett rimligt pris är Sjösala ett bra köp!

 • Trek

  Trek är en av de största cykeltillverkarna i världen. Det är ingen ursäkt för att vila på sin lagrar. Vi utvärderar hela tiden våra tillverkningsprocesser och affärsrutiner för att vara säkra på att vårt handlande leder mot vårt mål, en bättre värld.

 • Walleräng

  En handbyggd elcykel från Sverige.

  Det kanske låter lite bakvänt men på Walleräng bestämde de sig tidigt för att bygga premium el-cyklarna för hand i deras anläggning i Göteborg. Där blir de omsorgsfullt monterade och de har möjlighet att lägga ner den tid som krävs för att göra ett gediget hantverk. Byggandet av cyklarna hanteras precis lika noggrant som allt annat i processen – utan kompromisser.

  WMS Modulärt tänkande - Med en Walleräng ebike så har du en cykel där du själv kan montera dina transport tillbehör och framförallt bestämma vad du vill transportera på din elcykel.