Sadel dam commo svart, Spectra relax
Sadel dam commo svart, Spectra relax

Sadel Spectra Commo dam svart

C7100591
I lager
399 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Spectra Commo - Damcykelsadel från Monark

Riktigt bred och skön cykelsadel när man gillar en upprätt sittställning. Den här omtyckta modellen sitter original monterad på Sveriges mest sålda damcykel - Monark Karin. Spectra Commo cykelsadel har en lätt och slitstark konstruktion som gör den idealisk för daglig pendling till jobbet eller längre cykelturer bara för att det är kul att cykla.

Specifikationer:

 

Damsadel för cykel - Spectra Commo i svart

Det här är vår mest sålda cykelsadel för damer. Commo sadeln från Monark, som är så fantastiskt omtyckt för sin bekväm och funktionell form som är speciellt utformad för kvinnor. Den är tillverkad av ett högkvalitativt material som ger en lång livslängd och en hög prestanda.

Sadeln har en ergonomisk design som passar perfekt för kvinnor och gillar den bekväma och upprätta cykelstilen. Den har en mjuk och stötdämpande stoppning som minskar vibrationer och stötar som kan uppstå vid cykling på ojämna ytor.

Sammanfattningsvis är Sadel Spectra Commo dam svart en högkvalitativ och bekväm cykelsadel som är speciellt utformad för kvinnor. Den ergonomiska designen, stötdämpande stoppningen och slitstarka konstruktionen gör den till en idealisk sadel för daglig pendling och längre cykelturer.

Bra att köpa till: Ny sadelklammer och sadeltäcke

Här är länk till sadelklammer

Sadeltäcke i äkta pälsskinn

5706690169342
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.