Kundvagn Varukorg 0 Produkt Produkter (Tom)

Inga produkter

Fastställs senare Leverans
0 kr Totalt:

Till kassan

Rea! Datordel Bontrager Digital Sensor Duotrap ANT+, Bluetooth

Datordel Bontrager Digital Sensor Duotrap ANT+

579 kr

508126

5-7 dagar

Datordel Bontrager Digital Sensor Duotrap ANT+ Bluetooth

Äntligen! Säg hej då till buntband eller fula sensorer på din framgaffel eller kedjestag! Den senaste versionen av dual ANT+ och BTLE Duotrap (inte S versionen) DuoTrap kan anslutas till alla enheter som är kompatibla med ANT+ eller Bluetooth tex dessa cykeldatorer; Cateye Strada Smart eller Cateye Padrone Smart/ Smart+

Fler detaljer

Mer information

Trådlös digital hastighets- och kadenssensor med ANT+ 2,4 GHz och Bluetooth® Smart. Med ANT+ och Bluetooth® Smart kan Trip 300 och en smartphone användas samtidigt. Kan användas med många enheter med trådlös ANT+- och Bluetooth® Smart-teknik. Trek DuoTrap-kompatibla cyklar www.bontrager.com/support/duotrap_compatible_bikes. Inklusive Bontrager hjulmagnet, kadensband till vevarmen och CR2032-batteri. information om kompatibla ANT+-enheter finns på www.thisisant.com/directory/. Information om kompatibla Bluetooth-enheter finns på www.bluetooth.com/Pages/Bluetooth-Smart-Devices.aspx.

UNCONDITIONAL BONTRAGER GUARANTEE - 30 DAYS

Så här enkelt är det. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp av en Bontrager-produkt så har du full rätt att byta den mot en annan vara (som inte behöver vara från Bontrager) eller få ett tillgodokvitto - hur mycket du än har använt den! Garantin gäller inom 30 dagar från leveransdatum.

Det finstilta:

  • Produkten måste tvättas innan retur, i övrigt kan den vara i vilket skick som helst
  • Du ombesörjer själv returfrakten till oss enligt köpevillkor.